Diensten

Adviesicon-1

Advies voor particulier & kleine ondernemingen

Bent U particulier? Of heeft U een eenmanszaak? In beide gevallen kan IT Prof U bijstaan bij diverse diensten. IT Prof zorgt ervoor dat u zorgeloos gebruik kan maken van verschillende softwarepakketten die voldoen aan Uw noden waaronder o.a. Office 365, beveiliging & configuratie van uw netwerk,….

Herstellingen aan huis

Krijgt U allemaal vreemde meldingen op uw computer, werkt Uw computer traag of doet hij helemaal niets meer?

Heeft U perongeluk een bestand gewist wat U toch graag wil behouden? IT Prof komt kijken wat er aan de hand is en lost dit voor U op.

Icon Huis
Icon Search

Een website of webshop laten bouwen tegen een scherpe prijs onmogelijk? Niet bij IT Prof

Eén van de investeringen waarmee U al snel als startende ondernemer geconfronteerd wordt, is de bouw van een goede, overzichtelijke website. Onbetaalbaar hoor ik U denken?

Niet helemaal. Bij IT Prof richtten we ons namelijk echt op startende ondernemers, die ondanks een beperkt budget toch al een mooie website kunnen laten creëren. Neem contact op met IT Prof en maak gratis een afspraak om uw verwachtingen te bespreken. U ontvangt steeds een offerte op maat. Geen verborgen kosten, IT Prof zorgt voor een helder beeld. Zowel wat de jaarlijkse kosten betreft, als de eenmalige kosten voor het ontwerp van uw website. Ook in het stadium van het ontwerpen, wordt U door ons erg nauw betrokken. Bij IT Prof krijgt service & betrokkenheid de hoogste prioriteit. Uiteraard behoort ook een webshop ook tot de mogelijkheden. Ook hier geldt namelijk hetzelfde verhaal als hierboven beschreven. Dezelfde service en heel wat mogelijkheden om uw bedrijf online verder op de kaart te zetten. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ondersteuning nodig? Ter plaatse of vanop afstand?

Zit U met vragen over u PC, tablet, gsm of toebehoren? IT Prof geeft U graag advies en uitleg. Uw vragen kunnen gaan over meldingen van uw PC, de werking van programma’s, de werking van uw nieuwe aankoop en zo veel meer. Blijf niet zitten met Uw vragen en aarzel niet om IT Prof te contacteren.

Icon Laptop
webshopkar

Verkoop op maat volgens uw wensen

Bij IT Prof kan u terecht voor verkoop op maat. Bent U op zoek naar een computer die aansluit bij uw verwachtingen? Is Uw huidige apparatuur aan vervanging toe? Wilt U de nieuwste snufjes op vlak van technologie ontdekken? Daar helpt IT Prof U graag bij.

Beveiliging van uw apparaten

In deze moderne, digitale tijden is het meer dan nodig dat uw gegevens goed beveiligd zijn tegen verlies of beschadiging. Ook hiervoor bekijkt IT Prof graag met u de mogelijkheden die passen bij uw situatie.

wifi-icon2

Netwerkproblemen?

Particulieren & kleine zelfstandigen zijn bij IT Prof aan het juiste adres als het aankomt op het opzetten van netwerken. Samen met U maken we een plan op volgens de noden die uw thuissituatie of bedrijf nodig heeft.

Webhosting

IT Prof zorgt er niet alleen voor dat U online zichtbaar bent met een website of webshop, maar werkt ook nog eens samen met een zeer betrouwbare hosting provider, waardoor Uw online omgevingen steeds bereikbaar én veilig zijn.

Icon_hosting

Geen oplossing gevonden voor Uw probleem?

IT Prof streeft ernaar om elk ICT probleem voor U op te lossen.

Neem contact op om te bekijken wat IT Prof voor U kan doen.

× Hoe kan ik je helpen?